Over Voetkundig

Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

Hallo ik ben pedicure Simonne Corten-Hardy. Sinds 2002 heb ik de voeten van vele cliënten ‘in onderhoud’. Want zo zie ik dat. Voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen daarom de best mogelijke verzorging. En zo af en toe een verwenbeurtje! Zoals een ontspannende voetreflexzonemassage. Naast de pedicure opleiding heb ik ook nog een aantal specialisaties gedaan o.a. voor  de diabetische voet en de reumatische voet. Dit kan van belang zijn voor de vergoeding door uw ziektekostenverzekering.  Ik ben ook ingeschreven in het kwaliteitsregister pedicures. Al jaren heb ik vele trouwe cliënten uit  o.a. Hulsberg, Nuth, Schimmert, Wijnanadsrade, Valkenburg, Oirsbeek, eigenlijk te veel om op te noemen, die mij bezoeken voor hun voetverzorging.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking, of beter nog, maak een afspraak, dan merkt u wat ik bedoel met “bij mij zijn uw voeten in goede handen!”

Bij Voetkundig kunt u prima terecht voor de verzorging van uw voeten, met kleine en grotere klachten en vragen. Naast de voetverzorging wordt samen met u gekeken naar de achtergrond van uw klachten en gezocht naar een passende oplossing. Als het nodig is, wordt u uitgelegd wat een andere discipline zoals een podotherapeut mogelijk voor u kan betekenen. Bovendien krijgt u advies voor de thuisverzorging van uw voeten en passend schoeisel.Er wordt gewerkt volgens de zg. HBA code van de voetverzorger. Dit is een door de overheid opgestelde code. Voor u als cliënt betekent dit de zekerheid dat alle instrumenten op de juiste wijze gereinigd worden zodat er geen enkele kans bestaat tot het oplopen van een of andere infectie.

Aansluiting bij de Landelijke Organisatie Provoet houdt tevens in dat je door het volgen van cursussen, bijscholingen, het contact met collega’s en het lezen van vakliteratuur op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van algehele voetverzorging. Sinds 01.01.2009 is er een Kwaliteits Register Pedicures ingesteld, hierin is Voetkundig opgenomen onder no. 1939. Tevens heeft Voetkundig een zorgverleners no., dat van belang is voor cliënten met diabetes of reuma om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Alle belangrijke gegevens op een rij:
KVK no. 14072441
BTW no. 930.70.494.B.01
KRP no. 1939
Zorgverl. no. 001411